Conacul Mariei, universul mobilierului de grădină

72
Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /home/conaculmariei/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

Grădina, spațiul din jurul piscinei, terasa cafenelei sau restaurantului trebuie să ofere un mediu plăcut, confortabil, de relaxare. Până la urmă aceste locuri sunt dedicate aproape în exclusivitate timpului liber. Stilul și calitatea mobilierului contribuie decisiv la crearea unei atmosfere plăcute în aceste spații, de aceea, prin Conacul Mariei propunem o gamă de mobilier pentru grădini și terase care vor într-adevăr să aibă acel aer special care să atragă, să îmbie la clipe plăcute de relaxare.

Ne adresăm atât hotelurilor, piscinelor, restaurantelor sau cafenelelor, cât și persoanelor fizice dornice să iasă din tipare și să-și mobileze spațiile exterioare de relaxare cu piese de cea mai bună calitate și cu un design deosebit, provenind de la cele mai importante firme specializate pe această nișă la nivel european. Mobilierul pe care îl propunem se încadrează în linia modernă, caracterizată prin simplitate, linii drepte, fără artificii de formă, dar care poate provoca un contrast puternic prin culorile de efect pentru care se poate opta atunci când alegeți piesele de mobilier potrivite pentru spațiul de care dispuneți.

Construit din materiale de cea mai bună calitate, mobilierul este conceput pentru o utilizare îndelungată în condiții de exploatare intensă. Astfel, este ideal pentru spații publice, unde va putea fi folosit pentru mai multe sezoane fără să prezinte urme de uzură.

Mobilierul ar trebui să fie o prioritate în amenajarea oricărui spațiu exterior, fie că este unul public sau unul privat. Dacă amenajarea este făcută cu scop comercial, atunci mobilierul este o investiție care va contribui la atragerea clienților, investiție care, prin durabilitate se va amortiza și va începe să genereze profit în cel mai scurt timp.

La Conacul Mariei propunem calitatea celor mai bune branduri europene de mobilier pentru spații exterioare celor care își doresc un loc special de relaxare, fie pentru uz personal, fie pentru clienții lor.