Designer


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /home/conaculmariei/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

img1RAFFAELLO GALIOTTO
A studiat la Accademia di Belle Arti din Veneția. Pe perioada studiului, a intrat în lumea industriei, începând sa colaboreze la proiecte de design, care în curând a condus la relații de afaceri si în cele din urmă a devenit conștient de abilitatea sa de a-si crea propria sa afacere, intrând astfel pe piața design-ului industrial în 1993. La început a lucrat pentru companii din industria mobilei, obținând astfel experiență în proiectarea de produse extrem de populare, de mari dimensiuni, din material plastic. Si-a extins orizonturile prin aplicarea cunoștințelor sale in diverse alte sectoare, de la mobilier de exterior și interior, la bucătarii, articole pentru animale de companie, si pana la produse din piatră. Prin aceasta a învățat despre materialele și tehnologiile utilizate pentru diferite tipuri de producție.
În sectorul de piatră, în special, și cu colaborarea strânsă a firmelor, creează produse inovatoare, cu noi tipuri de suprafețe, câștigând premii naționale și internaționale. Colaborează cu universități italiene de prestigiu și ține prelegeri și conferințe cu delegații de arhitecți internaționali. În ultimii ani, a organizat evenimente importante de design de piatră și, în colaborare cu CMC (Consorzio Marmisti Chiampo), a organizat două evenimente importante: “Palladio e il design litico” și “I Marmi del Doge” expuse la Marmomacc Verona și, in prezent, în mai multe orașe europene.