Despre noi


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /home/conaculmariei/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

Conacul Mariei a ieșit pe piață într-o nișă interesantă, cea a mobilierului specializat pentru grădină. Am studiat cu atenție domeniul, am cercetat comportamentul clienților, posesori de grădini și urmărim în permanență tendințele pentru a veni cu o ofertă variată, construită cu atenție deosebită la tendințele moderne.

Oferim soluții de mobilier pentru grădini personalizate în funcție de preferințele beneficiarului, dar și de ansamblul amenajărilor spațiului. Mobilierul de grădină trebuie să vină în completarea amenajării grădinii, astfel încât să ofere spațiului un plus de valoare, atât prin confort, cât și prin efectul estetic.

Mobilierul de grădină este o prioritate în amenajarea corespunzătoare a unui spațiu exterior. De aceea, este o prioritate pentru noi să furnizăm soluții de cea mai bună calitate. Astfel, ne-am documentat foarte bine până să stabilim o relație de colaborare cu producătorii. Ne-am uitat la tradiția firmei, la procesele de producție și la etapele de concepție și design, astfel încât să putem oferi clienților un produs nu doar modern și confortabil, dar care să ofere un plus și din perspectiva durabilității. Astfel, orice piesă din gama pe care o propunem poate fi folosită mai multe sezoane, atât timp cât, pe timpul sezonului rece sunt luat măsurile minime de protecție împotriva acțiunii agresive a factorilor de mediu specifici sezonului.

Oferim calitate superioară a mobilierului care, odată instalat, va crea un efect estetic deosebit fie că este vorba de grădini particulare sau de cele din cadrul hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor sau barurilor. Mobilierul nostru se pretează pentru amenajarea oricărui spațiu exterior unde se dorește o atmosferă calmă, de relaxare.