EMERSON


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /home/conaculmariei/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

public_imgpagine_a9b2n9p317_09_13_jpg_w_350_h_263Fabrică de scaune şi mese din 1920.

 

Evoluţie
EMERSON a luat fiinţă prin munca şi eforturile a trei generaţii în domeniul producţiei de scaune şi mese, încă din 1920. Întreprinderea reprezintă fructul unei întrepătrunderi speciale dintre valoarea tradiţiei şi inovaţia modernităţii, într-o călătorie care trece prin cercetarea şi dezvoltarea procesului tehnic şi de producţie, dar şi cu un caracter comercial şi comunicativ al produsului.
De curând reorganizată, cu noi aporturi în ceea ce priveşte proiectarea, tehnologia şi managementul, EMERSON este astăzi o energie tânără proiectată în viitor, care şi-a capitalizat “know-how”-ul moştenit de la producătorii antici de scaune încă din primele decenii ale secolului trecut; energie ce reprezintă conotaţia predominantă a unei mărci recunoscute şi cu un puternic caracter distinctiv.

 

Obiectiv
Punctul nostru forte: urmărim mereu calitatea. Munca de zi cu zi a unui staff tehnic ce-şi propune să identifice rezultatul de producţie cel mai ridicat şi mai de încredere, ne permite să-i oferim clientului un standard de calitate înalt, la cel mai avantajos preţ şi datorită dezvoltării soluţiilor funcţionale cele mai eficiente.
Biroul nostru comercial vă stă la dispoziţie de luni până vineri de la orele 9:00 până la orele 18:00 pentru orice informaţie sau lămurire şi vă pune la dispoziţie un serviciu call-assistance util.

Întreprinderea, deţinând profesionişti dedicaţi, va şti să vă fie de un real folos în ceea ce priveşte soluţionarea oricărei probleme legate de potrivirea mobilierului şi vă va furniza asistenţa necesară post-vânzare, sugerându-vă cele mai bune strategii pentru utilizarea perfectă a produsului şi întreţinerea acestuia în condiţii de maximă eficienţă.