NARDI


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /home/conaculmariei/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

img999Nardi este una dintre cele mai dinamice companii industriale din panorama larga a mobilierului de grădină și comunitate. Înființată în 1990 în Vicenza, compania s-a remarcat încă de la început prin produse care combină conținutul inovator cu standarde ridicate de calitate. Vocația internațională remarcabilă a companiei i-a permis să-si livreze produsele la scară globală.
Polipropilenă, o rășină termoplastică, a fost întotdeauna o constantă în istoria companiei. Compania a studiat acest material în profunzime pentru a se ajunge la un nivel extrem de ridicat de calitate și să-i dea un rol lider în termeni de stil, atunci când compania a luat decizia de a intra în lumea de proiectare într-un mod autoritar. Acest lucru a fost posibil prin colaborări cu recunoscuți profesioniști, cum ar fi designer-ul de Raffaello Galiotto.
După ce a pornit pe sectorul design-ul, împreună cu vocația naturală a companiei pentru experimentare creativă și capacitatea sa de a profita de schimbările de pe piață, Nardi a fost determinata de a explora materiale originale și noi frontiere tehnologice. Acest lucru i-a permis sa ofere polipropilenă în combinație cu aluminiu, material sintetic și sticlă sau sa creeze modele noi cu amestecuri luxurioase.
În acest fel, au fost create diferite colecții, potrivite pentru diferite tipuri de cerințe și medii. Colecții de gradina s-au rafinat și s-au transformat în saloane în aer liber foarte căutate sau instrumente concepute pentru profesioniștii contractuali, în sinteză estetică și funcțională perfectă. Nardi a avut întotdeauna un anumit ochi pentru sectorul contractual și, încă de la început, a oferit pe piață produse de calitate extrem de ridicată. Colecții de scaune si mese in culori care raman strălucitoare peste timp și sunt ușoare, ușor de curățat, extrem de rezistente la agenții atmosferici, metamorfice în dimensiune și practice pentru depozitarea pe timp de iarnă. Acest lucru le permite să se adapteze la noile cerințe impuse de spațiu și clienți. O flexibilitate extraordinară creată prin nenumăratele locații internaționale unde sunt expuse produsele Nardi.

 

 

Menținerea unui nivel foarte ridicat de calitate, precum și cercetarea constanta în inovație estetică și tehnologică sunt și vor fi mereu punctele strategice esențiale ale filozofiei companiei Nardi. Opțiunea clara pentru viitor de a consolida brandul la nivel global și efortul continuu de a crește calitatea produselor prin producerea acestora doar in Italia.

 

NARDI Outdoor Corporate Video 2014

„Produsele Nardi sunt certificate CATAS.”