Stil de viata


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /home/conaculmariei/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744

Mobilierul de grădină reflectă personalitatea beneficiarului, stilul său de viață, confortul pe care și-l dorește atunci când există acasă. Unii optează pentru un mobilier simplu, dar util, să se preteze unei petreceri în grădină sau pentru un grătar cu prietenii. Acest tip de mobilier nu necesită foarte multă atenție, atâta timp cât e curățat periodic, iar iarna este depozitat în garaj sau în alt spațiu ferit de temperaturile de îngheț, va putea fi folosit în cele mai bune condiții mai multe sezoane. Acest tip de mobilier se încadrează perfect în curtea unei case, curte amenajată după în concordanță cu mobilierul, adică după principii de funcționalitate, în dauna artificiilor estetic.

În cazul unei curți cu o amenajare specială, în care beneficiarul a investit resurse considerabile, mobilierul trebuie să vină să evidențieze atmosfera creată. Grădina este un spațiu calm, un spațiu de relaxare, iar amenajările trebuie făcute astfel încât să evidențieze cât mai bine aceste aspecte. În ceea ce privește mobilierul, acesta trebuie să fie în conformitate cu nevoile de confort ale proprietarului astfel încât să se încadreze în ansamblul designului exterior.

Dacă este vorba de spații publice, terase, cafenele, baruri, hoteluri, piscine, mobilierul exterior este reflecția imaginii localului respectiv, este un indicator al modului în care sunt tratați clienții sau beneficiarii serviciilor oferite de administratorii spațiilor respective. O terasă care își întâmpină clienții cu un mobilier modern și confortabil creează deja un ambient plăcut care îmbie clientul să consume, dar și să revină.

Mobilierul este atitudine, stil, eleganță, confort într-un spațiu special care merită să beneficieze de aceste atribute.